Holland Model Scout

Nieuw talent voor de catwalk vinden

Het proces

De klant kwam aanzetten met een groots, ingewikkeld plan. Door met hem om tafel te gaan, hebben we dit vereenvoudigd: We hebben de customer journey opgesplitst, waardoor we niet op één bedrijf uitkwamen, maar drie! Deze zijn gericht op de fases die het model meemaakt. De bedrijven onder Holland Model zijn: Scout (HMS), Academy (HMA) en Management (HMM).

Identiteit

Voor het logo van Holland Model Scout heb ik mijn eigen ontworpen lettertype gebruikt. Bekijk deze case.

Holland Model Scout (HMS)

Holland Model Scout is gericht op het vinden van modellen. Op straat, in winkel, overal zoeken scouts naar nieuwe modellen. Ze geven hun visitekaartje af, zodat ze professioneel overkomen. De gescoutte modellen kunnen zich aanmelden via de website.

Holland Model Academy (HMA)

Om de modellen zo goed mogelijk te maken, zul je ze dingen moet leren: de poses, 'the walk' en voeding/gezondheid. Dit leren ze op de academy. Ook kunnen geïnteresseerden zich aanmelden voor een dag om te komen kijken en/of mee te doen aan de lessen/workshops. Bekijk deze case.

Holland Model Management (HMM)

Dit bedrijf is gericht op het onderbrengen, verzorgen en het contacthouden met de modellen bij de agentschappen. Bekijk deze case.